Neįprastai skani arbata be kofeino, pagaminta iš aukščiausios kokybės žolelių, prieskonių ir vaisių. Kiekviena arbatos sudedamoji dalis parinkta taip, kad suteiktų arbatos gėrimui kuo daugiau skonio ir aromato.

Šiemet Lietuvos arbatos mėgėjams pristatomos pirmosios keturios žolelių arbatos DILMAH rūšys.

Nefermentuota arbata „Rooibos“ su citrinžolėmis ir šaltmėtėmis
Pavasariu kvepianti, savo gintaro spalva viliojanti ir maloniai gaivinanti arbata. Citrina, žolelės bei mėta gaivina gomurį ir palieka ilgai juntamą žolelių poskonį.

Nefermentuota arbata „Rooibos“ su kardamonais, imbierais ir apelsinais
Apelsinų ir greipfrutų aromato bei ryškios gintaro spalvos užpilas, kurio skonyje juntamas kardamono ir apelsinų saldumas, greipfrutų poskonis bei švelnus imbiero prisilietimas.

Mangų skonio nefermentuota arbata „Rooibos“ su kokosais
Jos viliojančio prinokusių mangų aromato bei ryškios gintarinės spalvos užpilas atskleidžia subtilų vaisinį skonį – ilgai išliekantis saldumas ir vos juntamas kokosų poskonis.

Mandarinų, greipfrutų ir rožių  skonio žolelių arbata
Sodrus raudonas greipfrutų ir citrinų aromato bei ryškaus uogų skonio užpilas, paliekantis gaivų rožių ir citrusinių vaisių poskonį.

Rooibos – tai augalo saurialapis raibsteglis  angliškas pavadinimas. Augalas auga Pietų Afrikos Respublikoje. Panašiai kaip juodoji ir žalioji arbata (lot. Camellia sinensis), siauralapiai raibstegliai gali būti fermentuoti (jų užpilas yra raudonos spalvos) arba nefermentuoti (jų užpilas yra gintaro spalvos).