Chefs and the Tea maker

Projektas „Virtuvės šefai ir arbatos gamintojas“

Minėdami 21-uosius kompanijos DILMAH gyvavimo metus 2009 m. pristatėme novatorišką projektą, padedantį integruoti arbatą, XXI-ojo amžiaus gėrimą, į šiuolaikinį gyvenimą.

Projektas prasidėjo 2008 m., kai iš Šri Lankos kilęs australų virtuvės šefas Peter Kuruvita pakvietė 8 žymius Australijos virtuvės šefus į nuotykių kupiną kulinarinę kelionę Šri Lankoje. 2010 m. įvyko antrasis šio projekto sezonas. Šįkart kulinarinėje ekspedicijoje dalyvavo virtuvės šefai iš 12 šalių: Naujosios Zelandijos, Australijos, Belgijos, Čilės, Čekijos, Indijos, Indonezijos, Lietuvos, Maldyvų, Nyderlandų, Lenkijos ir Šri Lankos.

“Congratulations - I am very, very impressed by this green tea - if I tasted it blind, I would have thought it to be a top end Japanese green tea in the semi Gyokuro style! Wow!“

Edwin Soon: Oenologist and author of ‘The Dilmah Way of Tea’